Schilderen op vrijdagochtend 9:30-11:30

Docent: Inge Venerius – Genotte

“9 jaar geleden ben ik begonnen met schilderen bij Stichting Kreatief in de les van Til. Na 5 jaar heb ik de overstap gemaakt naar de Kunstacademie van Maasmechelen, waar ik mijn horizon verder heb kunnen verbreden.

De lessen op vrijdagochtend zijn geschikt voor beginnende en gevorderde schilders. Daar waar nodig zal ik de cursist begeleiden en door middel van oefeningen basistechnieken op het gebied van materialen, kleurenleer, waarneming, abstraheren, collage etc. aanleren.

Ik hoop dat ik kan helpen in het leren loslaten en het toeval te verwelkomen in het schilderproces.”

Het cursusseizoen start eind september/ begin oktober. Cursisten krijgen bericht van hun docent. Soms wijkt de startdatum af door omstandigheden.

Cursisten dienen zelf voor materialen en handgereedschap te zorgen.
Uiterlijk in de eerste les ontvangt u hierover meer informatie.

Deze cursus bestaat uit 25 lessen van 2 uur.
Jaarlijks startmoment van de lessen is september/oktober.
Lesdata worden bepaald in overleg met de cursisten.

Minimaal 5 cursisten, maximaal 12.
In verband hiermee betekent inschrijven niet dat u ook automatisch geplaatst bent. Na inschrijving ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk bericht.

€ 250 te voldoen voor aanvang van de lessen.
Rekeningnummer IBAN: NL47RABO0102711151,
ten name van Stichting Kreatief Oirsbeek.
Graag uw naam en de cursus met docent vermelden.