Schilderen op donderdagochtend 10:00-12:00

Docent: Bianca Vaessen

 

Ik ben in 2008 afgestudeerd aan de Kunstacademie van Maasmechelen (B). Specialisatiegraad Schilderkunst. Ik heb schilder-workshops gegeven aan particulieren en kunstprojecten gedaan op scholen en evenementen.

De cursussen die ik geef zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. De cursist geeft aan wat hij of zij graag zou willen bereiken met de schilderlessen. Ik als docent begeleid je daar graag in.

Abstract of realistisch schilderen? Zou je graag willen experimenteren met verschillende soorten verf en technieken, zoals Aqrylverf, olieverf, Aquarelverf, softpastels of inkt. Of wil je andere materialen verwerken in het schilderij zoals papier, klei of een sinaasappelnetje? Wist je bijvoorbeeld dat je met koffiedrab een cracuelé effect krijgt!? Het is allemaal mogelijk.

 

Praktische informatie over de lessen

Het cursusseizoen start eind september/ begin oktober. Cursisten krijgen bericht van hun docent. Soms wijkt de startdatum af door omstandigheden. 

Cursisten dienen zelf voor materialen en handgereedschap te zorgen.
Uiterlijk in de eerste les ontvangt u hierover meer informatie.

Lessen
Deze cursus bestaat uit 24 lessen van 2 uur.
Jaarlijks startmoment van de lessen is september/oktober.
Lesdata worden bepaald in overleg met de cursisten.

Groepsgrootte
Minimaal 5 cursisten, maximaal 11.
In verband hiermee betekent inschrijven niet dat u ook automatisch geplaatst bent. Na inschrijving ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk bericht.

Lesgeld
€ 225 te voldoen voor aanvang van de lessen.
Rekeningnummer IBAN: NL47RABO0102711151,
ten name van Stichting Kreatief Oirsbeek.
Graag uw naam en de cursus met docent vermelden.

(zie Contact/info voor FSI Korting**)