Contact/Info

Wie zijn wij?

Stichting Kreatief biedt creatieve cursussen en workshops aan in haar ateliers in Oirsbeek, gemeente Schinnen.

Stichting Kreatief is een stichting zonder winstoogmerk en heeft als doel om mensen de mogelijkheid te bieden hun creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Er wordt gewerkt met enthousiaste docenten die veelal zelf ook actief zijn als beeldend kunstenaar.

Bezoekadres/ ingang lokalen:

Achterzijde van Multi Functioneel Centrum De Oirsprong.

Via de Populierenlaan, 6438GL Oirsbeek gaat u het steegje in tussen de nummers 22 en 24. Dan ligt het gebouw recht voor u, achter de parkeerplaats. Indien de parkeerplaats vol is, parkeren in de wijk.

Bezoekadres/ ingang kunstgeschiedenis:

Via de kantine van Multi Functioneel Centrum De Oirsprong kunt u doorlopen naar de aula van de school.

In de Pollack 4, 6438GG Oirsbeek.

Er is voldoende parkeergelegenheid op de grote parkeerplaats.

Telefoon tijdens lessen:

Cursuskosten:

De kosten zijn niet voor alle cursussen gelijk.

Een cursus kan bestaan uit 20 lessen van 2,5 uur of 25 lessen van 2 uur. Voor kunstgeschiedenis gelden andere lesaantallen en tarieven. De kosten voor 8 lessen kunstgeschiedenis bedragen € 115.

De kosten voor een volledige cursus zijn € 225 (exclusief materiaal kosten).
(zie onderaan voor FSI Korting)**

Bij voldoende inschrijvingen, bieden sommige docenten op het eind van het cursusjaar een uitbreiding aan van 5 extra  lessen voor  €50. Omdat dit per cursus verschilt, kunt u dit bedrag pas voldoen als de verlenging inderdaad afgesproken is.Dit bedrag moet dan ook later worden voldaan.

Materialen dienen zelf aangeschaft te worden in overleg met de desbetreffende leraar. Hetzelfde geldt voor eventueel benodigd handgereedschap.

Betalingen van cursusgeld:

Onder vermelding van uw naam, de cursus en de naam van de docent Rabobank Stichting Kreatief te Oirsbeek IBAN: NL47RABO0102711151

Postadres:

Stichting Kreatief
P/a Thull 9
6365AC Schinnen

** FSI Korting

Het Fonds voor Sociale Instellingen biedt een reductie/bijdrage aan voor de cursusgelden van Stichting-Kreatief.
U moet deze korting aanvragen bij aanmelding voor de cursus.

Wie mogen van de acties van Stichting FSI gebruik maken?
Medewerkers, (vervroegd) gepensioneerden en hun ten laste komende gezinsleden (kinderen t/m 23 jr) van de hieronder genoemde bedrijven mogen gebruik maken van de FSI-reductieregeling:

DSM
SABIC
USG (Utility Support Group B.V.)
TAQA Energy
OCI Nitrogen
SitechEmerald
Othello BV
Resins BV
Stamicarbon
Air Liquide
MEP Europe
Arlanxeo
Teknor Apex
Yparex
Borealis
DSM Sinochem
Borealis
AnQore
Fibrant
Vynova Beek BV

De korting bedraagt 30% van de kosten met een maximum van 20 euro voor niet meer dan 2 personen uit één gezin.

Voor verdere informatie en uitleg zie
Www.stichtingfsi.nl

Vrienden van Stichting Kreatief:

rrdata

R&R security & support / www.rrdata.nl

Volg ons nu ook op facebook!

facebook1