Edelsmeden op vrijdagmiddag 12.30 – 15.00

Docent: Suzan Delfani

Suzan delfani2
Sieraden en kunst zijn mijn passie

Na mijn opleiding Productvormgeving en Architectonische vormgeving en Sieraadvormgeving aan de academie beeldende kunst in Maastricht, heb ik een vervolgcursus diamant zetten in Schoonhoven en Amsterdam gevolgd. Daarna heb ik de opleiding ‘Micro Pave diamantzetten’ bij Diaset in Utrecht afgerond.

In Maastricht heb ik mijn atelier en winkel
Sinds 2006 heb ik een atelier in het centrum Maastricht. Hier ontwerp en vervaardig ik mijn eigen sieraden en juwelen. Als Vrij kunstenares en Edelsmid zie ik mijn werk als een uitdagende combinatie waarin ik beide vakgebieden combineer. Dat leidt tot unieke en originele sieraden. Een sieraad dat voor altijd herinnert aan het unieke moment van het krijgen en de gelegenheid daarvan. De sieraden zijn stuk voor stuk uniek in vorm, kleur en samenstelling. Soms strak en modern, dan weer klassiek of vrij organisch. In hoofdzaak werk ik met natuurlijke parels, edelstenen, halfedelstenen en goud en zilver.

Website www.suzandelfani.com

Praktische informatie over de lessen
Dit is een cursus die alleen geschikt is voor gevorderden.
Jaarlijks startmoment van de lessen is september/oktober.
Cursisten krijgen bericht van hun docent. Soms wijkt de startdatum af door omstandigheden. 

Cursisten dienen zelf voor materialen en handgereedschap te zorgen.
Uiterlijk in de eerste les ontvangt u hierover meer informatie.

Lessen
De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag van 12.30 tot 15.00 uur. De cursus bestaat uit 20 lessen van 2,5 uur.
Lesdata worden bepaald in overleg met de cursisten.

Groepsgrootte
Minimaal 5 cursisten, maximaal 8.
In verband hiermee betekent inschrijven niet dat u ook automatisch geplaatst bent.

Na inschrijving ontvangt u hierover zo spoedig mogelijk bericht.

Lesgeld
€ 250 te voldoen voor aanvang van de lessen.
Rekeningnummer IBAN: NL47RABO0102711151,
ten name van Stichting Kreatief Oirsbeek.
Graag uw naam en de cursus met docent vermelden.

(zie Contact/info voor FSI Korting**)