Bloemschikken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zaterdag ochtend                            10 uur tot ca. 12.30

Houdt u van bloemen, bent u creatief en wilt u graag meer met bloemen doen dan ze schuin afsnijden en in een vaas zetten? Dan is onze cursus bloemschikken iets voor u.

U leert een werkstuk te maken met bloemen, bladeren, zaaddozen en andere natuurlijke materialen. In combinatie met materialen zoals steen, hout en glas kunt u tot een bijzondere compositie komen. Het bloemstuk geeft uiting aan uw gevoel voor vorm en kleur, of u nu houdt van uitbundig of ingetogen, kleurrijk of strak.

In de cursus bloemschikken kunt u onder deskundige begeleiding creatief bezig zijn met natuurlijk materiaal en leren een mooie compositie te maken. Aangepast aan uw smaak en vaardigheden maakt u een bloemstuk om thuis van te genieten of een ander een plezier mee te doen.

Voor een algemene impressie van het werk van onze cursisten klik hier. image.png